Pitkäaikainen näkyvyys

Finnair_The Wall_3

Kasvata brändisi tunnettuutta pitkäaikaisella näkyvyydellä

 
Taktisten, kuluttajia aktivoivien kampanjoiden lisäksi ulkomainonta toimii erinomaisesti myös pitkäaikaisnäkyvyyden mahdollistajana. Haluatko tehdä brändistäsi tunnetun, ikonisen ja voimakkaan? Meiltä löytyy tähän kustannustehokkaat ja räätälöidyt ratkaisut!

 

Brändinäkyvyys on pitkäaikainen investointi

Viime vuosina taktinen ja lyhytjänteinen markkinointi on kasvattanut suosiotaan. Syitä tähän on monia, joista yksi on kampanjan mitattavuus. Taktista mainoskampanjaa pystytään seuraamaan erilaisilla mittareilla, kuten myynnin kasvulla tai konversioilla. Brändimainontaa kuitenkin tehdään pitkällä tähtäimellä, joten myös sen mittaaminen on haastavampaa.

Brändimainonnan mittaaminen on toki myös mahdollista, mutta se vain vaatii pitkäaikaista datan keräämistä ja seurantaa. Pitkäaikainen näkyvyys on erittäin tärkeää brändin tulevaisuuden kannalta. Pelkästään lyhyen tähtäimen menestyksen mittaamisessa vaarana on pitkäaikaisen strategian laiminlyöminen ja tätä kautta heikommat tulevaisuuden näkymät. Toimiva ratkaisu on yhdistää taktista mainontaa sekä brändimainontaa oikeassa suhteessa. 

 

Mediaympäristö

Kuten kaikessa yrityksen tekemisessä, myös brändimainonnassa täytyy pitää yrityksen kohderyhmä vahvasti mielessä. Keitä he ovat ja missä he liikkuvat? Vaikka ulkomainonta on massamedia, uusien innovaatioiden myötä sitä on entistä helpompi kohdentaa tiettyihin mediaympäristöihin ja juuri oikealle kohderyhmälle. 

>>Tutustu Audience Engine suunnittelutyökaluun

 

Lentoasema

Lentoasema on yksi parhaista ympäristöistä tehdä pitkäaikaista brändinrakennusta. Se tarjoaa ainutlaatuisen tarttumapinnan kansainvälisyyteen, ostovoimaiseen yleisöön ja kiinnostaviin kohderyhmiin. Yleisö vaihtuu päivittäin ja ihmiset ovat tutkitusti avoimempia mainonnalle matkustusympäristössä ollessaan positiivisessa mielentilassa.

Lentoasemalla toteutetut pitkäaikaiset brändinrakennuskampanjat ovat perusteltuja ja tehokkaita. Päivittäin vaihtuva yleisö takaa laajan näkyvyyden ja pitkä kampanja tuo suhteessa suuremman yleisön muihin mainosympäristöihin verrattuna.

>>Tutustu lentoasemalla sijaitseviin ulkomainosratkaisuihin

 

Isot Digit

Suuret digitaaliset mainospinnat parhailla paikoilla tarjoavat ainutlaatuisen estraadin brändimainonnalle. Isojen digien avulla puhuttelet suurta yleisöä, kasvatat brändisi tunnettuutta ja tavoitat kuluttajat juuri siellä missä he liikkuvat.

Brändeihin, jotka mainostavat suurilla digitaalisilla mainospinnoilla yhdistetään usein kuuluisuuteen liittyviä atribuutteja. Näitä brändejä pidetään luovina, puhuttelevina, näkyvinä, korkealuokkaisina, voimakkaina ja ikonisina.

>>Tutustu suuriin mainospintaratkaisuihin

 


Lähde: Consumer Compass Oy. Clear Channel. Ostopolkututkimus 2018.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi